Treceți la conținutul principal

Trei autoturisme implicate într-un accident la Pădurea Saru. Şase persoane rănite în coliziune

Grav accident de circulaţie vineri, în jurul orei 17:00, pe Drumul Naţional 65 – European 574, în zona Pădurea Saru. Trei autoturisme au ajuns într-un şanţ al drumului după ce s-au lovit violent, cele şase persoane aflate în acestea, cu vârste cuprinse între 60 şi 64 de ani, necesitând acordarea primului ajutor.

Două autoturisme Dacia Logan şi un Opel au fost implicate în impact. Patru bărbaţi se aflau într-un Logan, iar în celelalte maşini erau doar şoferii. În urma coliziunii, trei persoane au ajuns la spital și alte trei au fost asistate medical de salvatori la fața locului. „Echipajele SMURD de la Garda Balș și Detașamentul Slatina, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt s-au deplasat la locul evenimentului. În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau șase bărbați. Un bărbat, în vârstă de 60, cu plagă în zona gâtului, a fost transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Un alt bărbat, politraumatizat, a fost transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, iar a trei victimă, cu atac de panică, a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Balș. Şi celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, însă au refuzat transportul la spital”, a precizat plutonierul major Alin Băsăşteanu din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt. Pe parcursul intervenţiei salvatorilor de la ISU Olt şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Olt, traficul rutier în zona accidentului a fost întrerupt. Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…