Treceți la conținutul principal

Un poliţist din Drăgăneşti Olt şi-a găsit sfârşitul în mare

Georgian Cazacu, un poliţist de 27 de ani care îşi desfăşura activitatea în cadrul structurii de Investigaţii Criminale a Poliţiei oraşului Drăgăneşti Olt, a murit înecat, luni seara, în apele Mării Negre.

Omul legii, originar din municipiul Craiova, se afla în staţiunea de pe litoralul românesc împreună cu iubita lui, pentru a sărbători ziua de naştere a tinerei. Tânărul poliţist a intrat în mare pentru a înota undeva în zona Steaua de Mare din Eforie, iar la un moment dat a fost dus de valuri în larg şi s-a înecat. O ambarcaţiune a SMURD l-a scos pe bărbat din apă şi a reuşit să-l aducă la mal, însă a fost prea târziu. Potrivit presei locale din Constanţa, cadrele medicale de pe echipajul de la punctul temporar Eforie au acordat primul ajutor persoanei înecate până la sosirea unei ambulanțe de la Serviciul Județean Constanța. În ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat câteva zeci de minute, poliţistul din Drăgăneşti nu a mai putut fi salvat, medicii constatând decesul acestuia. Comisarul Iulian Nicolae, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, a precizat că tânărul lucra în Inspectoratul de Poliţie Judeţean din anul 2012, imediat după absolvirea Academiei de Poliţie fiind detaşat la Poliţia oraşului Drăgăneşti. „Din anul 2012 era colegul nostru. A absolvit Academia de Poliţie în 2012 şi de atunci a fost repartizat la Poliţia din Drăgăneşti, unde era ofiţer în cadrul structurii de Investigaţii Criminale”, a declarat comisarul Iulian Nicolae. Potrivit unor informaţii, tânărul poliţist urma să se transfere în curând la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj, pentru a fi mai aproape de partenera lui de viaţă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…