Treceți la conținutul principal

Soț și soție, răniţi în accident. Maşina în care se aflau a rupt un stâlp electric

Accident spectaculos în după-amiaza zilei de sâmbătă, în jurul orei 15:00, pe Drumul Naţional 6 – European 70, în apropierea comunei Drăghiceni. Un autoturism Opel, condus de o craioveancă, a ajuns pe un câmp şi a rupt un stâlp electric. Şoferiţa, dar şi soţul acesteia, care era pasager, au ajuns la spital, maşina fiind distrusă aproape în totalitate.

Potrivit unor informaţii, evenimentul rutier s-ar fi petrecut pe fondul unei depăşiri, femeia aflată la volan pierzând controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi ajungând cu autoturismul pe câmp, unde a izbit puternic un stâlp electric pe care l-a rupt. Un echipaj al paramedicilor SMURD şi o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal s-au deplasat la faţa locului, în sprijinul lor intervenind şi cadrele medicale de pe un echipaj al Serviciului de Ambulanță Judeţean Olt. „Un singur autoturism a fost implicat în accidentul care a avut loc în apropiere de localitatea Drăghiceni, la limita judeţelor Olt şi Dolj. Femeia, în vârstă de 61 de ani, din municipiul Craiova, care era şofer, a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar pasagerul din dreapta faţă, soţul femeii, de aproximativ 55 de ani, a suferit tot un traumatism cranio-cerebral. Pacienţii au fost transpostaţi la Compartimentul Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, pentru investigaţii amănunţite”, a spus plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt. După ce a fost examinat de medicii de la Caracal, bărbatul a refuzat internarea în spital, iar soţia sa a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a rămas sub supraveghere medicală. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă în cauză pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul şi au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…