Treceți la conținutul principal

„Celebrul” Emil de la Caracal a ameninţat că se sinucide după o ceartă cu iubitul

Emil Dumitru, ştiut de mulţi drept Emil de la Caracal, s-a urcat duminică seara pe un stâlp de telefonie din centrul municipiului şi a ameninţat că îşi pune capăt zilelor. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, devenit „celebru” şi în urma apariţiilor sala în show-urile de talente televizate, a vrut să se sinucidă după ce s-a certat cu iubitul său, Teo. 

Potrivit unor surse, se pare că Emil de la Caracal era supărat pe el, deoarece acesta l-ar fi înşelat cu o sumă de bani şi voia ca Teo să vină acolo, pentru că altfel se aruncă în gol. „Un bărbat se află în vârful unui stâlp de telefonie, foarte înalt, și amenință că se sinucide”, a fost anunţul făcut în jurul orei 21:30, de persoana care a sunat la 112, mai multe forţe de intervenţie fiind mobilizate spre centrul Caracalului, undeva în zona Pieţei Agroalimentare. O autoplatformă pentru intervenție și salvare de la înălțimi, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, Grupa Operativă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, doi negociatori cu mai multe echipaje ale Poliției, dar şi efective ale Jandarmeriei și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Judeţean Olt, s-au deplasat către locul indicat de apelant. Într-un târziu, după negocierile care au durat aproximativ o oră, „celebrul” Emil de la Caracal a coborât de pe stâlpul de telefonie. Bărbatul era teafăr şi nevătămat, însă a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal, pentru a fi supus unui control medicale. „Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost convins de echipajele specializate să coboare de pe stâlpul înalt de aproximativ 50 de metri, după aproximativ o oră de negocieri, echipajele de salvatori fiind solicitate să intervină în jurul orei 21:30. Acesta a fost preluat, conștient, fără urme vizibile de traumă, de echipajele medicale și transportat la Compartimentul Primire Urgenţe Caracal”, a precizat plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt. Poveste lui Emil Dumitru este una foarte tristă, el fiind cunoscut de foarte mulţi locuitori ai Caracalului. Este om al străzii, doarme pe unde apucă şi sigurii bani pe care îi câştigă pentru a putea trăi de azi pe mâine îi obţine în urma spectacolelor de dans pe care le face pe străzile oraşului, având mai mereu cu el un aparat de radio portabil şi două MP 3 Playere.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…