Treceți la conținutul principal

Tânăr din Scorniceşti, mort într-un cumplit accident rutier

Tragedie fără margini în familia unui tânăr de 36 de ani, din Scorniceşti, care a murit marţi într-un cumplit accident rutier petrecut pe autostrada care leagă Aradul de Pecica. (SURSA: evenimentdeolt.ro) 

Tragedia în care Daniel Bărbulescu, tânărul din Scorniceşti, şi-a pierdut viaţa s-a petrecut după ce un autocamion încărcat cu cereale s-a răsturnat pe carosabil. Angajat pe un post de controlor de trafic la firma Astaldi, tânărul se afla la locul accidentului pentru a opri circulaţia pe o bandă a autostrăzii, pentru ca autocamionul să poată fi fie. Potrivit ziuadevest.ro, în timp ce încerca să pună semnalizatoarele de trafic pentru a opri circulaţia pe banda respectivă, Daniel a fost izbit în plin de un autoturism Volkswagen, creându-se un carambol în care au fost implicate cinci maşini şi patru oameni au fost răniţi. Cel mai grav rănit a fost tânărul din Scorniceşti, transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara. Din nefericire, la doar două ore de la producerea tragediei, Daniel Bărbulescu a murit. „Din păcate, victima accidentului de la Pecica a decedat. I-au fost plasate inclusiv tuburi de dren, s-a făcut tot ceea ce era posibil pentru a-i fi salvată viața, dar leziunile sale erau de o gravitate extremă. A suferit politraumatisme toracice, abdominale, craniene…”, a declarat managerul unităţii sanitare pentru ziuadevest.ro. Vestea morţii sale i-a şocat pe toţi cei care-l cunoşteau. „Dumnezeu sa te odihnească în pace Doctore! Daca exista bunătate pe acest pământ în acest om minunat o găseai, daca exista bun simt pe acest pământ la el găseai, daca exista nedreptate pe acest pământ acum s-a intamplat... Te iubesc om minunat si-mi pare rău că poate în ultimul timp nu am mai stat de vorba asa cum o făceam. Drum bun om bun! Dumnezeu să te ierte!”, „Dumnezeu să te ierte si să te primească in Impărătia Lui....Dacă a existat un om care nu a făcut rău nimănui....acela erai tu...Daniel Barbulescu....mii de regrete...ne-ai lăsat Dănucă....acum de Paste....cu sufletul gol...!!!! Nu te vom uita niciodata suflet bun si curat....!!! Cuvintele sunt de prisos”, „Dumnezeu să te aibă în paza lui, un coleg extraordinar, un băiat de milioane...probabil că Dumnezeu are un plan cu toate sufletele bune...odihneşte-te în pace "domnu inginer" - sunt doar câteva din zecile de mesaje postate de prieteni pe pagina de socializare a tânărului. În urmă cu doar câteva săptămâni, Daniel Bărbulescu împlinise 36 de ani. Tânărul era căsătorit şi avea un copil în vârstă de patru ani.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…