Treceți la conținutul principal

Poliţiştii şi jandarmii olteni au oferit mărţişoare şi flori femeilor

Devenită deja tradiţie, acţiunea poliţiştilor şi jandarmilor olteni, de a oferi mărţişoare şi flori colegelor şi femeilor din municipiul Slatina, a continuat şi la începutul acestei primăveri. 

Încă de la primele ore ale dimineţii, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al Poliţiei Olt şi Biroului Rutier Slatina, au fost prezenţi pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ pentru a „sancţiona” participantele la trafic, şoferi sau pietoni, cu mărţişoare şi flori. Acţiunea oamenilor legii a fost văzută cu ochi buni de doamne şi domnişoare care au recunoscut că uneori mai încalcă regulile de circulaţie şi chiar au fost amendate de poliţiştii rutieri. „Este 1 martie, este o zi frumoasă de primăvară, este Ziua Mărţişorului şi aşa cum v-am obişnuit în fiecare an Poliţia Rutieră, împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român Olt, în trafic se ocupă şi cu alte lucruri frumoase, oferind flori şi mărţişoare cu această ocazie. Totodată, urăm participantelor la trafic drum bun şi fără evenimente rutiere!”, a precizat comisarul şef Florin Cârstea din cadrul Serviciului Rutier Olt. Ziua Mărţişorului le-a oferit şi jandarmilor olteni prilejul de a-şi exprima respectul şi preţuirea pentru cele care le sunt aproape, în calitatea lor de colege, mame, soţii, fiice şi prietene. „Femeile din cadrul Jandarmeriei Olt au fost felicitate de conducerea inspectoratului şi colegi, au primit flori şi mărţişoare, ca semn al recunoaşterii şi aprecierii activităţii pe care o desfăşoară în cadrul instituţiei”, a precizat plutonierul major Simona Floricel de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt. Jandarmii olteni au transmis un gând frumos de primăvară şi doamnelor şi domnişoarelor din Slatina care miercuri, în jurul orei prânzului, s-au aflat în trecere prin zona Fântânii Speranţei, oferindu-le acestora flori şi mărţişoare. „La început de martie, transmitem tuturor femeilor să se bucure de o primăvară frumoasă!”, a fost mesajul transmis de unul dintre jandarmii prezenţi la acţiune.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Grefierii Judecătoriei Slatina şi-au întrerupt activitatea

După ce judecătorii de la Tribunalul Olt şi Judecătoria Slatina s-au alăturat colegilor din ţară şi au protestat pentru remedierea problemelor existente în sistemul judiciar, de luni şi grefierii şi personalul conex din cadrul Judecătoriei Slatina îşi întrerup activitatea zilnic, timp de două ore. 
Săptămâna trecută, magistraţii celor două instanţe de judecată oltene au intrat în sălile de judecată purtând banderole albe la mâna stângă. Motivul pentru care au recurs la această formă de protest este cel referitor la implementarea, de către mai marii Justiţiei, unui set de măsuri care să conducă la o „justiţie eficientă, modernă şi de calitate”. Pentru că problemele existente nu au fost deocamdată remediate, la Judecătoria Slatina, de luni, sunt judecate numai cauzele urgente. Între timp, grefierii şi personalul conex din cadrul aceleiaşi instanţe de judecată au recurs şi ei la o formă de protest. Astfel, de luni, 19 septembrie, vor întrerupe activitatea în cadrul Judecătoriei Slatina, …

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…