Treceți la conținutul principal

Aplicaţia de programări on-line la Înmatriculări Auto, modificată

Două săptămâni au trecut de când aplicaţia a devenit operaţională, iar proprietarii de autoturisme olteni au luat cu asalt site-ul Prefecturii Olt şi s-au programat on-line pentru a-şi înmatricula maşinile. 

La cele două ghişee s-au făcut deja programări până în luna august 2017, iar numărul mare de solicitări a determinat ca aplicaţia de programări on-line la Înmatriculări Auto să fie modificată, în sensul suplimentării numărului de persoane care pot face programări, începând cu primele zile ale lunii mai. „Având în vedere numărul mare de solicitări privind înmatricularea de autovehicule, aducem la cunoștință că aplicația de programare on-line a fost modificată, în sensul suplimentării numărului de persoane care pot efectua programări, începând cu data de 2 mai 2017. Modificarea aplicației este operațională începând de astăzi (n.red. - luni), 13 martie 2017”, se precizează într-un comunicat remis de Prefectura Olt. Aplicația poate fi accesată de pe pagina principală de Internet a Prefecturii Olt – www.prefecturaolt.ro, urmând ca după efectuarea programării persoana să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, persoanele care deja au făcut programare prin sistemul e-tiketing, intrat în vigoare la începutul lunii februarie, după eliminarea timbrului de mediu, iar ulterior suspendat, se vor prezenta în continuare la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, la datele pentru care au făcut programările. În privinţa programărilor on-line pe site-ul Prefecturii Olt, din data de 28 februarie şi până în prezent au fost făcute 2.964 de programări, iar de la introducerea sistemului e-tiketing şi mai apoi a aplicaţiei on-line au fost înmatriculate nu mai puţin 1.958 de vehicule, atât cu schimbarea proprietarului, cât şi fără schimbarea acestuia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…