Treceți la conținutul principal

Aplicaţia de programări on-line la Înmatriculări Auto, modificată

Două săptămâni au trecut de când aplicaţia a devenit operaţională, iar proprietarii de autoturisme olteni au luat cu asalt site-ul Prefecturii Olt şi s-au programat on-line pentru a-şi înmatricula maşinile. 

La cele două ghişee s-au făcut deja programări până în luna august 2017, iar numărul mare de solicitări a determinat ca aplicaţia de programări on-line la Înmatriculări Auto să fie modificată, în sensul suplimentării numărului de persoane care pot face programări, începând cu primele zile ale lunii mai. „Având în vedere numărul mare de solicitări privind înmatricularea de autovehicule, aducem la cunoștință că aplicația de programare on-line a fost modificată, în sensul suplimentării numărului de persoane care pot efectua programări, începând cu data de 2 mai 2017. Modificarea aplicației este operațională începând de astăzi (n.red. - luni), 13 martie 2017”, se precizează într-un comunicat remis de Prefectura Olt. Aplicația poate fi accesată de pe pagina principală de Internet a Prefecturii Olt – www.prefecturaolt.ro, urmând ca după efectuarea programării persoana să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, persoanele care deja au făcut programare prin sistemul e-tiketing, intrat în vigoare la începutul lunii februarie, după eliminarea timbrului de mediu, iar ulterior suspendat, se vor prezenta în continuare la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, la datele pentru care au făcut programările. În privinţa programărilor on-line pe site-ul Prefecturii Olt, din data de 28 februarie şi până în prezent au fost făcute 2.964 de programări, iar de la introducerea sistemului e-tiketing şi mai apoi a aplicaţiei on-line au fost înmatriculate nu mai puţin 1.958 de vehicule, atât cu schimbarea proprietarului, cât şi fără schimbarea acestuia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Grefierii Judecătoriei Slatina şi-au întrerupt activitatea

După ce judecătorii de la Tribunalul Olt şi Judecătoria Slatina s-au alăturat colegilor din ţară şi au protestat pentru remedierea problemelor existente în sistemul judiciar, de luni şi grefierii şi personalul conex din cadrul Judecătoriei Slatina îşi întrerup activitatea zilnic, timp de două ore. 
Săptămâna trecută, magistraţii celor două instanţe de judecată oltene au intrat în sălile de judecată purtând banderole albe la mâna stângă. Motivul pentru care au recurs la această formă de protest este cel referitor la implementarea, de către mai marii Justiţiei, unui set de măsuri care să conducă la o „justiţie eficientă, modernă şi de calitate”. Pentru că problemele existente nu au fost deocamdată remediate, la Judecătoria Slatina, de luni, sunt judecate numai cauzele urgente. Între timp, grefierii şi personalul conex din cadrul aceleiaşi instanţe de judecată au recurs şi ei la o formă de protest. Astfel, de luni, 19 septembrie, vor întrerupe activitatea în cadrul Judecătoriei Slatina, …

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…