Treceți la conținutul principal

Aplicaţia de programare on-line la Înmatriculări Auto, modificată din nou

Aplicaţia de programare on-line pentru înmatriculări auto a suferit din nou modificări. După ce prima dată a fost modificată la doar două săptămâni de la operaţionalizarea sa, aplicaţia va fi din nou modificată începând de marţi, 28 martie 2017.   

Pe lângă suplimentarea numărului de poziţii alocate pentru programări on-line pe pagina principală a site-ului Prefecturii Olt – www.prefecturaolt.ro, începând cu săptămâna viitoare, la rubrica „Informaţii personale”, şoferii olteni care vor să-şi înmatriculeze autoturismul mai aun de completat încă un câmp, respectiv „Serie de şasiu”. „Aplicația de programare on-line pentru înmatriculări auto a fost din nou modificată, în sensul suplimentării numărului de poziții alocate pentru programări, începând cu data de 3 aprilie 2017 (n.red. – câte zece locuri în fiecare zi a săptămânii, pentru «Ghișeul nr. 2»). Modificarea aplicației va fi operațională începând cu data de 28 martie. Pentru a preîntâmpina orice evenimente nedorite, la rubrica «Informații personale» a fost introdus un nou câmp de completat – «Serie de șasiu» (n.red. – număr de identificare)”, se precizează într-un comunicat remis de Prefectura Olt. Pentru a efectua o programare on-line la Înmatriculări Auto, conducătorii trebuie să respecte următoarele instrucțiuni: se selectează ghișeul; se alege data dorită; se alege ora dorită; acum sunt active câmpurile pentru datele personale, care vor fi completate – toate câmpurile sunt obligatorii; se apasă butonul «Trimite»; se confirmă/anulează programarea apăsând link-ul primit în mesajul trimis la adresa de e-mail din formular. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Olt, persoanele care au făcut programare prin sistemul e-tiketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările. În privinţa programărilor on-line, până la începutul acestei săptămâni au fost programări la cele două ghişee până la jumătatea lunii august 2017.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…