Treceți la conținutul principal

Aplicaţia de programare on-line la Înmatriculări Auto, modificată din nou

Aplicaţia de programare on-line pentru înmatriculări auto a suferit din nou modificări. După ce prima dată a fost modificată la doar două săptămâni de la operaţionalizarea sa, aplicaţia va fi din nou modificată începând de marţi, 28 martie 2017.   

Pe lângă suplimentarea numărului de poziţii alocate pentru programări on-line pe pagina principală a site-ului Prefecturii Olt – www.prefecturaolt.ro, începând cu săptămâna viitoare, la rubrica „Informaţii personale”, şoferii olteni care vor să-şi înmatriculeze autoturismul mai aun de completat încă un câmp, respectiv „Serie de şasiu”. „Aplicația de programare on-line pentru înmatriculări auto a fost din nou modificată, în sensul suplimentării numărului de poziții alocate pentru programări, începând cu data de 3 aprilie 2017 (n.red. – câte zece locuri în fiecare zi a săptămânii, pentru «Ghișeul nr. 2»). Modificarea aplicației va fi operațională începând cu data de 28 martie. Pentru a preîntâmpina orice evenimente nedorite, la rubrica «Informații personale» a fost introdus un nou câmp de completat – «Serie de șasiu» (n.red. – număr de identificare)”, se precizează într-un comunicat remis de Prefectura Olt. Pentru a efectua o programare on-line la Înmatriculări Auto, conducătorii trebuie să respecte următoarele instrucțiuni: se selectează ghișeul; se alege data dorită; se alege ora dorită; acum sunt active câmpurile pentru datele personale, care vor fi completate – toate câmpurile sunt obligatorii; se apasă butonul «Trimite»; se confirmă/anulează programarea apăsând link-ul primit în mesajul trimis la adresa de e-mail din formular. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Olt, persoanele care au făcut programare prin sistemul e-tiketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările. În privinţa programărilor on-line, până la începutul acestei săptămâni au fost programări la cele două ghişee până la jumătatea lunii august 2017.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…

Premiul I pentru copiii din Brâncoveni la Festivalul Internaţional „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei

Ansamblul Folcloric „Muguraşii Brâncovenilor” din comuna Brâncoveni a participat în perioada 7 – 9 mai 2017 la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. Şi de această dată, copii din ansamblu au reprezentat cu mândrie judeţul Olt şi au reuşit să se întoarcă acasă cu patru premii.
Concurenţa la această ediţie a festivalului a fost una acerbă, participând ansambluri din judeţele Maramureş, Olt, Bihor, Alba, Cluj, Brăila, Sălaj, Satu Mare, Botoşani, Prahova şi Bistriţa Năsăud, iar din străinătate au fost prezente formaţii din Serbia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Însă, Ansamblul „Muguraşii Brâncovenilor” din Brâncoveni a reuşit şi de această dată să impresioneze juriul şi a obţinut premiul I la secţiunea ansambluri folclorice. De asemenea, la secţiunea solişti vocali ansamblul a avut două reprezentante, Nicoleta Iordache reuşind să câştige premiul II, iar Luiza Elena Caluschi menţiune. Pe lângă spectacolul…