Treceți la conținutul principal

Tineri răniți în accident la Strejești

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani, din comuna Strejești, au ajuns la spital în urma unui accident de circulație petrecut luni după-amiaza, în jurul orei 16:50, în satul Strejeștii de Jos, din localitate. 

Tinerii se aflau într-un BMW care a intrat în coliziune cu un alt autoturism BMW, parcat pe marginea drumului, și în care, din fericire, nu se afla nimeni. Impactul a fost unul violent, ambele mașini fiind serios avariate. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul, iar în urma cercetărilor au stabilit că acesta a avut loc pe fondul neadaptării vitezei în mers. „Șoferul autoturismului nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare, a derapat și a intrat în coliziune cu mașina parcată pe marginea drumului”, a precizat comisarul Bogdan Voica, șeful Serviciului Rutier al Poliției Olt. Șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier, în vârstă de 27 de ani, și cei doi pasageri, de 23, respectiv 32 de ani, toți din comuna Strejești, au fost răniți în accident, la fața locului intervenind echipajul paramedicilor SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Slatina, precum și două autosanitare ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt. „Trei tineri erau în mașina aflată în mișcare ce a lovit autoturismul parcat pe marginea drumului, în care nu era nimeni. Șoferul și cei doi pasageri au suferit traumatisme craniene și escoriații și au necesitat îngrijiri medicale. Ulterior, șoferul a fost preluat de echipajul SMURD, iar ceilalți tineri de ambulanțe, și au transportați la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Slatina”, a declarat plutonierul major Dan Nedeloiu din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Testat cu aparatul alcooltest, polițiștii rutieri au stabilit că șoferul nu era băut și în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…

Premiul I pentru copiii din Brâncoveni la Festivalul Internaţional „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei

Ansamblul Folcloric „Muguraşii Brâncovenilor” din comuna Brâncoveni a participat în perioada 7 – 9 mai 2017 la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. Şi de această dată, copii din ansamblu au reprezentat cu mândrie judeţul Olt şi au reuşit să se întoarcă acasă cu patru premii.
Concurenţa la această ediţie a festivalului a fost una acerbă, participând ansambluri din judeţele Maramureş, Olt, Bihor, Alba, Cluj, Brăila, Sălaj, Satu Mare, Botoşani, Prahova şi Bistriţa Năsăud, iar din străinătate au fost prezente formaţii din Serbia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Însă, Ansamblul „Muguraşii Brâncovenilor” din Brâncoveni a reuşit şi de această dată să impresioneze juriul şi a obţinut premiul I la secţiunea ansambluri folclorice. De asemenea, la secţiunea solişti vocali ansamblul a avut două reprezentante, Nicoleta Iordache reuşind să câştige premiul II, iar Luiza Elena Caluschi menţiune. Pe lângă spectacolul…