Treceți la conținutul principal

Şefi noi la Poliţia Balş şi Poliţia Drăgăneşti Olt

Poliţia oraşului Balş şi Poliţia oraşului Drăgăneşti Olt au noi şefi de poliţie. În ultima lună, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt a organizat concursuri pentru ocuparea celor două funcţii vacante, cu recrutare din sursă internă, iar la sfârşitul săptămânii trecute pe site-ul instituţiei au fost afişate rezultatele acestora. 

Concursul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de şef Poliţie oraşul Balş a fost câştigat de comisarul şef Sorin Florea, care a obţinut nota finală 8,75 şi a fost declarant admis, în timp ce pe funcţia vacantă de şef poliție oraș II la Poliția orașului Drăgănești-Olt a fost admis comisarul şef Codruţ George Florescu cu nota finală 7,55. Pe parcursul ultimei luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au organizat concurs şi în vederea ocupării postului vacant de şef serviciu la Serviciul Criminalistic, cu recrutare din sursă internă. În urma susţinerii probei unice de selecţie, respectiv interviu, care s-a desfăşurat pe 14 februarie 2017 a fost declarat admis, cu nota finală 9,04, comisarul Dorin Adrian Ureche. Deşi a avut loc concurs şi pentru ocuparea postului vacant de adjunct şef poliţie municipiu III la Poliția municipiului Caracal, prin recrutare din sursă internă, niciun ofiţer de poliţie nu a reuşit să obţină minim nota 7,00 la proba de interviu pentru a fi declarat admis. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Olt, în privinţa postului de adjunct la Poliţia Caracal se va relua din nou toată procedura de organizare a concursului pentru ocuparea acestei funcţii vacante.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…