Treceți la conținutul principal

Programări on-line până în luna aprilie la Permise şi Înmatriculări Auto

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt lansează, începând cu data de 1 martie, aplicația de programare on-line pentru efectuarea de înmatriculări de autovehicule. Posesorii de autoturisme din judeţ s-au putut deja programa on-line, opţiunea fiind activă încă de marţi pe site-ul Prefecturii Olt. 

Marţi, până în jurul orei 17:00, erau ocupate programările on-line la Permise şi Înmatriculări Auto din luna martie, dar şi câteva din perioada 3 – 5 aprilie 2017. Aplicația poate fi accesată de pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca după efectuarea programării să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat. „Persoanele care au făcut programare prin sistemul e-tiketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările. Pentru programarea on-line dosarele se vor prelua astfel: zilnic, între orele 08:30 – 09:30, la ghișeul nr. 2; lunea și miercurea, între orele 08:30 – 16:00, la ghișeul nr. 3 (n.red. – ghișeu special înființat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile în relația cu solicitanții)”, se precizează într-un comunicat remis de Prefectura Olt. Reprezentanţii instituţiei menţionează, de asemenea, că odată cu introducerea sistemului de programări on-line, activitatea de programare la Permise şi Înmatriculări Auto prin e-tiketing se va suspenda. „Aducem totodată la cunoștința cetățenilor că odată cu operaționalizarea sistemului de programare on-line se suspendă activitatea de programare prin e-tiketing. Pentru cazuri excepționale rugăm cetățenii să se adreseze lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt”, se mai arată în comunicat. Prefectura Olt recomandă solicitanților următoarele: să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp pentru a evita aglomerația; să se prezinte la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare; înainte de completarea programării, să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă; solicitarea oricăror lămuriri lucrătorilor Serviciului Permise și Înmatriculări Auto Olt, atât pentru programările efectuate prin sistemul e-tiketing, cât și pentru cele on-line.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…