Treceți la conținutul principal

Patronul unei firme din Slatina, găsit spânzurat

Sfârşit tragic, vineri după-amiaza, pentru Marian Fulga, de 47 de ani, patronul societăţii Electric Indserv din Slatina. În jurul orei 15:00, bărbatul a fost găsit fără suflare în sediul firmei sale, situată în apropierea Registrului Auto Român Olt, descoperirea macabră fiind făcută de unul dintre angajaţii săi. (SURSA: evenimentdeolt.ro) 

Se pare că bărbatul şi-a premeditat fapta, acesta curmându-şi viaţa chiar de ziua sa. Undeva în jurul orei 13:00, Marian Fulga i-a trimis pe cei doi angajaţi aflaţi în societate la acea oră să rezolve o problemă, iar apoi s-a închis într-una dintre încăperi şi s-a spânzurat cu ajutorul unei frânghii. Când s-au întors, pe la ora 15:00, unul dintre angajaţi a văzut că uşa de la biroul şefului său era închisă, a forţat-o ca să poată intra şi l-a văzut pe acesta atârnând în ştreang. Apropiaţi ai bărbatului au fost anunţaţi despre gestul făcut de acesta şi, ulterior, au sunat la 112. La faţa locului au ajuns atât cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, cât şi paramedicii de pe echipajul SMURD Slatina, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui Marian Fulga. Cadrele medicale au stabilit că bărbatul era mort de mai bine de o oră şi nu au mai efectuat manevre de resuscitare, medicul de pe ambulanţă constatând decesul. „Bărbatul, patron al unei firme de electrice din Slatina, a fost găsit mort. Nu s-au mai efectuat manevre de resucitare şi s-a constatat decesul acestuia. Din spusele colegilor care au intervenit la faţa locului, bărbatul era mort de mai bine de o oră. Se pare că acesta a premeditat totul şi s-a spânzurat în sediul firmei sale chiar de ziua sa, când a împlinit 47 de ani. Noi am fost anunţaţi undeva în jurul orei 15:00, însă am înţeles că nu le mai răspundea apropiaţilor la telefon de pe la ora 13:00”, a precizat doctorul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate motivele care l-ar fi putut determina pe patronul Electric Indserv să recurgă la acest gest necugetat. Potrivit unor informaţii, în ultima perioadă acesta suferea de depresie din cauza problemelor pe care le avea în familie, bărbatul despărţindu-se recent de soţia sa. „Era depresiv, se afla sub tratament medicamentos de la Psihiatrie”, a adăugat medicul Furtună. La faţa locului a ajuns şi o echipă operativă a Poliţiei, care a efectuat cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…

Premiul I pentru copiii din Brâncoveni la Festivalul Internaţional „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei

Ansamblul Folcloric „Muguraşii Brâncovenilor” din comuna Brâncoveni a participat în perioada 7 – 9 mai 2017 la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. Şi de această dată, copii din ansamblu au reprezentat cu mândrie judeţul Olt şi au reuşit să se întoarcă acasă cu patru premii.
Concurenţa la această ediţie a festivalului a fost una acerbă, participând ansambluri din judeţele Maramureş, Olt, Bihor, Alba, Cluj, Brăila, Sălaj, Satu Mare, Botoşani, Prahova şi Bistriţa Năsăud, iar din străinătate au fost prezente formaţii din Serbia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Însă, Ansamblul „Muguraşii Brâncovenilor” din Brâncoveni a reuşit şi de această dată să impresioneze juriul şi a obţinut premiul I la secţiunea ansambluri folclorice. De asemenea, la secţiunea solişti vocali ansamblul a avut două reprezentante, Nicoleta Iordache reuşind să câştige premiul II, iar Luiza Elena Caluschi menţiune. Pe lângă spectacolul…