Treceți la conținutul principal

Tânără asasinată în pădure

UPDATE: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au preluat cazul, autorul oribilei crime fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Criminalul Bogdan Ionuţ Frâncu va fi prezentat luni în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. (SURSA: evenimentdeolt.ro) 

"Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus prin ordonanţa din ziua de 12.12.2016 ora 03:15 reţinerea inculpatului F.B.I., în vârstă de 37 ani, din mun. Piteşti, jud. Argeş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, prev.de art.188 alin.1 rap.la art.189 alin.1 lit.a şi h C.p., pentru o durată de 24 de ore. În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima (fosta sa prietenă) în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza or. Scorniceşti, sat Bălţaţi, jud. Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri. Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de astăzi (n.red. - luni), procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile", se precizează într-un comunicat de presă remis de Parchetul Olt. 

Ştirea iniţială: O crimă înfiorătoare a avut loc duminică după amiază în pădurea de la Optaşi, unde o tânără în vârstă de 30 de ani, Cristina Marin, din Scorniceşti, a fost ucisă cu repetate lovituri de cuţit de prietenul său. Asasinul, Bogdan Ionuţ Frâncu, este din Piteşti şi a fost prins de poliţişti. Din primele informaţii, se pare că rudele tinerei au alertat poliţia după ce bărbatul le-ar fi trimis imagini cu trupul fetei într-o baltă de sânge, cu un cuţit înfipt în piept. Cadavrul a fost găsit de poliţişti în pădurea de la Optaşi, iar la scurt timp asasinul a fost prins, într-un hotel din Piteşti. Se pare că tânăra încerca de ceva vreme să pună capăt relaţiei, dar bărbatul refuza să accepte acest lucru. “Poate mulţi mă vor condamna, dar cei care mă cunosc, care ştiu cum am fost vor recunoaște că nu am fost aşa. Nu am vrut decât să fiu fericit, găsisem pe cineva, aş fi făcut totul să fie bine. Nu a fost să fie, orgoliul ei a învins în relația noastră. Am făcut si greșeli, recunosc, dar nu m-a înțeles nimeni, mai puţin ea. Aveam nevoie de sprijin, moral, dar nu s-a putut. Îmi cer iertare celor care m-au cunoscut altfel, cum am fost înainte”, scria Bogdan Ionuţ Frâncu pe Facebook. Acesta a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventive. 
SURSA FOTO: Facebook

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…