Treceți la conținutul principal

S-a spânzurat în pădure

Tragedie în familia unui bărbat de 42 de ani, din satul Vlădila Nouă, comuna Vlădila. Acesta a fost găsit spânzurat miercuri dimineaţă, în jurul orei 10:30, de un pom dintr-o pădure situată în apropierea localităţii. 

Descoperirea macabră a fost făcută de un cioban care trecea cu animalele prin zonă, nefericitul eveniment fiind anunţat şi prin 112. Din primele informaţii, bărbatul s-a spânzurat cu o sârmă de creanga unui pom din pădure şi, de-a lungul timpului, a mai încercat să se sinucidă. La faţa locului s-au deplasat cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. „Potrivit informaţiilor noastre, bărbatul nu era la prima tentativă de suicid şi era cunoscut consumator de alcool. În momentul în care au ajuns la caz, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Nu s-au mai efectuat manevre de resuscitare şi s-a constatat decesul bărbatului. Acesta era mort de aproximativ 12 ore şi, cel mai probabil, şi-a pus capăt zilelor în noaptea de marţi spre miercuri”, a declarat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt. Marian Tocea, primarul comunei Vlădila, a precizat că nu cunoaşte motivele care să-l fi îndemnat pe bărbat să recurgă la acest gest necugetat şi a spus că este necăsătorit şi face parte dintr-o familie săracă şi dezorganizată. Poliţiştii au ajuns şi ei în zonă, pentru a face cercetări şi a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la această tragedie. „Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă comuna Vlădila. Nu prezenta urme de violenţă şi a mai avut tentative de suicid. În cauză nu sunt suspiciuni de omor şi se fac cercetări pentru a afla împrejurările în care acesta a murit. S-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…