Treceți la conținutul principal

Schimbări la IPJ Olt

Pensionările din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au adus modificări la nivelul conducerii unor structuri din cadrul instituţie. (SURSA: evenimentdeolt.ro) 

„Prin dispoziţii ale şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, ca urmare a încetării raporturilor de serviciu prin ieșirea la pensie, la nivelul conducerii unor structuri de poliție din cadrul I.P.J. Olt au survenit mai multe modificări, după cum urmează: 
- La Serviciul Logistică a fost împuternicit comisar șef Nicu Sabian; 
- La Biroul Juridic a fost împuternicit comisar Sîrbu Ionuț; 
- La Biroul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase a fost împuternicit comisar șef Chesnoiu Tiberiu; 
- La Serviciul Criminalistic a fost împuternicit comisar șef Ureche Dorin; 
- La Centrul de Reținere și Arest Preventiv a fost împuternicit comisar șef Voica Iulian; 
- Contabil șef la Financiar a fost împuternicit comisar Lazăr Filofteia”, informează un comunicat de presă al IPJ Olt. 
De asemenea, ca urmare a susținerii unor concursuri, au fost declarați admiși și urmează să fie numiți în funcții următorii: 
- Comisar șef Preda Viorel, la Serviciul Resurse Umane; 
- Subcomisar Ilinca Alexandru Cătălin, la Serviciul Ordine Publică. 
La posturile de poliție comunale: 
- Agent principal Dobeanu Traian, la Postul de Poliție Călui; 
- Agent șef adjunct Agarliță Iliuță Cristian, la Postul de Poliție Dobrețu; 
- Agent principal Ioniță Iulian, la Postul de Poliție Găvănești; 
- Agent de poliție Cornățeanu Mihai, la Postul de Poliție Iancu Jianu; 
- Agent de poliție Alexandru-Cojoc Cristian, la Postul de Poliție Rusănești; 
- Agent de poliție Predoană Gheorghe, la Postul de Poliție Slătioara; 
- Agent de poliție Tufăroiu Alin, la Postul de Poliție Priseaca; 
- Agent de poliție Deaconescu Ovidiu, la Postul de Poliție Tătulești; 
- Agent de poliție Pană Anișor, la Postul de Poliție Obîrșia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…