Treceți la conținutul principal

Schimbări la IPJ Olt

Pensionările din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au adus modificări la nivelul conducerii unor structuri din cadrul instituţie. (SURSA: evenimentdeolt.ro) 

„Prin dispoziţii ale şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, ca urmare a încetării raporturilor de serviciu prin ieșirea la pensie, la nivelul conducerii unor structuri de poliție din cadrul I.P.J. Olt au survenit mai multe modificări, după cum urmează: 
- La Serviciul Logistică a fost împuternicit comisar șef Nicu Sabian; 
- La Biroul Juridic a fost împuternicit comisar Sîrbu Ionuț; 
- La Biroul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase a fost împuternicit comisar șef Chesnoiu Tiberiu; 
- La Serviciul Criminalistic a fost împuternicit comisar șef Ureche Dorin; 
- La Centrul de Reținere și Arest Preventiv a fost împuternicit comisar șef Voica Iulian; 
- Contabil șef la Financiar a fost împuternicit comisar Lazăr Filofteia”, informează un comunicat de presă al IPJ Olt. 
De asemenea, ca urmare a susținerii unor concursuri, au fost declarați admiși și urmează să fie numiți în funcții următorii: 
- Comisar șef Preda Viorel, la Serviciul Resurse Umane; 
- Subcomisar Ilinca Alexandru Cătălin, la Serviciul Ordine Publică. 
La posturile de poliție comunale: 
- Agent principal Dobeanu Traian, la Postul de Poliție Călui; 
- Agent șef adjunct Agarliță Iliuță Cristian, la Postul de Poliție Dobrețu; 
- Agent principal Ioniță Iulian, la Postul de Poliție Găvănești; 
- Agent de poliție Cornățeanu Mihai, la Postul de Poliție Iancu Jianu; 
- Agent de poliție Alexandru-Cojoc Cristian, la Postul de Poliție Rusănești; 
- Agent de poliție Predoană Gheorghe, la Postul de Poliție Slătioara; 
- Agent de poliție Tufăroiu Alin, la Postul de Poliție Priseaca; 
- Agent de poliție Deaconescu Ovidiu, la Postul de Poliție Tătulești; 
- Agent de poliție Pană Anișor, la Postul de Poliție Obîrșia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…