Treceți la conținutul principal

Fetiţă violată de propriul tată

O copilă de numai 11 ani din comuna Perieţi a trecut prin suferinţe greu de imaginat, fiind bătută şi violată în mod repetat chiar de propriul tată. După un an de chin, coşmarul fetiţei a luat sfârşit - şi-a făcut curaj şi a povestit mamei calvarul prin care trecea, iar monstrul care i-a distrus copilăria a fost reţinut de poliţişti sâmbătă seară. (SURSA: evenimentdeolt.ro) 

Calvarul copilei a început anul trecut, când avea doar 10 ani. În decembrie 2015, când alţi copii de vârsta ei visau la cadourile de Moş Crăciun, micuţa din Perieţi a fost bătută cu sălbăticie şi agresată sexual de propriul tată, care venise acasă beat. Fără să ţină cont de plânsetele şi groaza copilei, bărbatul a lovit-o, i-a pus mâna la gură să nu ţipe, a violat-o şi apoi a ameninţat-o că o va arde de vie dacă va povesti cuiva ce a păţit. Îngrozită, fetiţa a tăcut, iar calvarul a continuat. Bestia căreia îi spunea tată a violat-o în repetate rânduri, lovind-o şi batjocorind-o fără milă în lunile ce au urmat. În urmă cu câteva zile, în timp ce mama sa dormea în alt pat împreună cu fratele ei mai mic, copila a fost din nou abuzată de tatăl care venise beat acasă. Profitând de un moment de neatenţie a bărbatului ameţit de alcool, şi-a făcut curaj, s-a strecurat din pat şi şi-a trezit mama din somn, povestindu-i tot chinul prin care trecea. Oripilată, femeia a aprins lumina şi şi-a descoperit soţul dezbrăcat. S-au luat la ceartă, bărbatul a devenit violent şi le-a gonit de acasă. Sâmbătă, femeia a mers la poliţie şi a făcut plângere, povestindu-le poliţiştilor tot ce îi spusese copila, dar şi faptul că l-a surprins dezbrăcat în patul micuţei. După luni întregi în care a plâns în tăcere, de teamă că va fi arsă de vie, copila a povestit tot calvarul prin care a trecut, atrocităţile la care a fost supusă şocându-i şi pe anchetatori. La audieri, bărbatul şi-a recunoscut fapta, susţinând însă cu cinism că o bătea pe micuţă nu pentru a o forţa să întreţină raporturi sexuale sau pentru a o determina să nu povestească ce i se întâmplă, ci pentru că era obraznică sau nu îşi făcea temele. Sâmbătă seara, monstrul cu chip de om a fost încătuşat, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…