Treceți la conținutul principal

Angajaţii Primăriei Slatina, colindaţi de copii

Începând de miercuri şi până săptămâna viitoare, în preajma Crăciunului, angajaţii Primăriei municipiului Slatina sunt vizitaţi de cete de colindători. 

Primii colindători au poposit la sediul administraţiei locale miercuri dimineaţa, iar după scurtul program artistic oferit în faţa angajaţilor instituţiei micuţii s-au întâlnit cu Moş Crăciun care le-a oferit acestora cadouri, care au constat în produse tradiţionale de sărbători. La momentul oferit de copii a asistat şi Emil Moţ, primarul oraşului. „Prilej de bucurie la Primăria municipiului Slatina: astăzi (n.red. – miercuri) au poposit la sediul instituției primii colindători. Inutil să mai spun cât de multă emoție a stârnit acest fapt în rândul tuturor – părinți, educatori sau angajați ai instituției, care au ieșit din birouri să îi audă și să îi vadă pe micuții colindători. Aceștia vor continua să poposească la Primăria Slatina până în preajma Crăciunului, Moș Crăciun urmând să îi răsplătească de fiecare dată cu cadouri. Sărbători fericite tuturor alături de cei dragi!”, a postat edilul Slatinei pe pagina sa de Facebook. Potrivit celor declarate de Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al Primăriei, autorităţile locale au pregătit pentru colindători, dar şi pentru alţi copii din oraş, peste 2.000 de pachete, suma alocată pentru achiziţionarea acestora fiind de 100.000 de lei. „Grupurile de colindători, fie copii de grădiniţă sau alte unităţi de învăţământ din Slatina, sunt aşteptate la sediul instituţiei noastre începând cu ora 09:30 şi până în jurul orei prânzului, din jumătate în jumătate de oră”, a precizat Mugurel Manea. sŞi în acest an, Moş Crăciun se va întâlni cu cei mici şi pe străzile Slatinei. Începând de săptămâna viitoare şi, cel mai probabil, până în seara de Ajun a Crăciunului, acesta se va plimba cu caleaşca trasă de cai şi va oferi daruri copiilor pe care îi va întâlni prin oraş.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Grefierii Judecătoriei Slatina şi-au întrerupt activitatea

După ce judecătorii de la Tribunalul Olt şi Judecătoria Slatina s-au alăturat colegilor din ţară şi au protestat pentru remedierea problemelor existente în sistemul judiciar, de luni şi grefierii şi personalul conex din cadrul Judecătoriei Slatina îşi întrerup activitatea zilnic, timp de două ore. 
Săptămâna trecută, magistraţii celor două instanţe de judecată oltene au intrat în sălile de judecată purtând banderole albe la mâna stângă. Motivul pentru care au recurs la această formă de protest este cel referitor la implementarea, de către mai marii Justiţiei, unui set de măsuri care să conducă la o „justiţie eficientă, modernă şi de calitate”. Pentru că problemele existente nu au fost deocamdată remediate, la Judecătoria Slatina, de luni, sunt judecate numai cauzele urgente. Între timp, grefierii şi personalul conex din cadrul aceleiaşi instanţe de judecată au recurs şi ei la o formă de protest. Astfel, de luni, 19 septembrie, vor întrerupe activitatea în cadrul Judecătoriei Slatina, …

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…