Treceți la conținutul principal

18 candidaţi au picat proba sportivă a concursului organizat de IPJ Olt

Rezultatele evaluării performanței fizice la concursul organizat de Poliţia Olt pentru ocuparea celor 23 posturi vacante de agenţi, prin încadrarea directă, din sursă externă, respectiv pentru ocuparea postului vacant de agent de poliţie, prin reîncadrare ca poliţist, au fost afişate luni pe site-ul instituţiei. În urma probei sportive, doar 145 din totalul celor 163 de candidaţi care au susţinut proba au fost admişi. 

Candidaţii rămaşi în concurs după etapa evaluării medicale au susţinut proba sportivă, la începutul săptămânii trecute, aceasta desfăşurându-se la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina. 163 de concurenţi au fost aşteptaţi să dea proba de rezistenţă şi proba de flexii abdominale, după notare doar 145 dintre candidaţi fiind declaraţi „admis”. Doi dintre participanţii la concurs nu s-au mai prezentat la proba de evaluare a performanţei fizice, iar alţi 16 au fost declaraţi „respins”, printre aceştia fiind candidaţi care au abandonat una dintre probe sau care au avut la probă un rezultat sub baremul de notare. „Candidaţii declaraţi «respins» la proba de evaluare a performanţei fizice nu vor fi planificaţi la proba «test scris». Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut la proba eliminatorie poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare, la sediul IPJ Olt. Candidaţii pot contesta numai notele/rezultatele la propria evaluare. Admiterea/respingerea contestației se va comunica prin postare pe pagina de internet a IPJ Olt, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa:https://www.ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul unității”, se precizează pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Din totalul celor 145 de candidaţi declaraţi „admis”, 129 se „bat” pentru postul de ajutor şef de post (n.red. – unul dintre ei fiind pentru postul vacant prin reîncadrare ca poliţist), iar ceilalţi 16 pentru postul de conductor câini. Proba scrisă urmează a fi susţinută de candidaţii rămaşi în concurs pe data de 19 noiembrie 2016. 21 dintre cele 23 de posturi de agenţi de poliţie destinate încadrării directe din sursă externă sunt de ajutor şef de post şi sunt vacante la posturile de poliţie Bobiceşti, Oboga, Voineasa, Giuvărăşti, Ianca, Izbiceni – două, Tia Mare, Izvoarele, Mărunţei, Scărişoara, Stoeneşti, Grădinari, Văleni, Crâmpoia, Poboru, Brastavăţu, Grădinile, Vădăstriţa, Vitomireşti şi Icoana. Cele două posturi de conductori de câini (agent IV) sunt vacante la Poliţia municipiului Slatina. Postul destinat ocupării prin reîncadrare ca poliţist este tot de ajutor şef de post şi este vacant la Postul de Poliţie Leleasca.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…

Premiul I pentru copiii din Brâncoveni la Festivalul Internaţional „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei

Ansamblul Folcloric „Muguraşii Brâncovenilor” din comuna Brâncoveni a participat în perioada 7 – 9 mai 2017 la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. Şi de această dată, copii din ansamblu au reprezentat cu mândrie judeţul Olt şi au reuşit să se întoarcă acasă cu patru premii.
Concurenţa la această ediţie a festivalului a fost una acerbă, participând ansambluri din judeţele Maramureş, Olt, Bihor, Alba, Cluj, Brăila, Sălaj, Satu Mare, Botoşani, Prahova şi Bistriţa Năsăud, iar din străinătate au fost prezente formaţii din Serbia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Însă, Ansamblul „Muguraşii Brâncovenilor” din Brâncoveni a reuşit şi de această dată să impresioneze juriul şi a obţinut premiul I la secţiunea ansambluri folclorice. De asemenea, la secţiunea solişti vocali ansamblul a avut două reprezentante, Nicoleta Iordache reuşind să câştige premiul II, iar Luiza Elena Caluschi menţiune. Pe lângă spectacolul…