Treceți la conținutul principal

18 candidaţi au picat proba sportivă a concursului organizat de IPJ Olt

Rezultatele evaluării performanței fizice la concursul organizat de Poliţia Olt pentru ocuparea celor 23 posturi vacante de agenţi, prin încadrarea directă, din sursă externă, respectiv pentru ocuparea postului vacant de agent de poliţie, prin reîncadrare ca poliţist, au fost afişate luni pe site-ul instituţiei. În urma probei sportive, doar 145 din totalul celor 163 de candidaţi care au susţinut proba au fost admişi. 

Candidaţii rămaşi în concurs după etapa evaluării medicale au susţinut proba sportivă, la începutul săptămânii trecute, aceasta desfăşurându-se la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina. 163 de concurenţi au fost aşteptaţi să dea proba de rezistenţă şi proba de flexii abdominale, după notare doar 145 dintre candidaţi fiind declaraţi „admis”. Doi dintre participanţii la concurs nu s-au mai prezentat la proba de evaluare a performanţei fizice, iar alţi 16 au fost declaraţi „respins”, printre aceştia fiind candidaţi care au abandonat una dintre probe sau care au avut la probă un rezultat sub baremul de notare. „Candidaţii declaraţi «respins» la proba de evaluare a performanţei fizice nu vor fi planificaţi la proba «test scris». Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut la proba eliminatorie poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare, la sediul IPJ Olt. Candidaţii pot contesta numai notele/rezultatele la propria evaluare. Admiterea/respingerea contestației se va comunica prin postare pe pagina de internet a IPJ Olt, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa:https://www.ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul unității”, se precizează pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Din totalul celor 145 de candidaţi declaraţi „admis”, 129 se „bat” pentru postul de ajutor şef de post (n.red. – unul dintre ei fiind pentru postul vacant prin reîncadrare ca poliţist), iar ceilalţi 16 pentru postul de conductor câini. Proba scrisă urmează a fi susţinută de candidaţii rămaşi în concurs pe data de 19 noiembrie 2016. 21 dintre cele 23 de posturi de agenţi de poliţie destinate încadrării directe din sursă externă sunt de ajutor şef de post şi sunt vacante la posturile de poliţie Bobiceşti, Oboga, Voineasa, Giuvărăşti, Ianca, Izbiceni – două, Tia Mare, Izvoarele, Mărunţei, Scărişoara, Stoeneşti, Grădinari, Văleni, Crâmpoia, Poboru, Brastavăţu, Grădinile, Vădăstriţa, Vitomireşti şi Icoana. Cele două posturi de conductori de câini (agent IV) sunt vacante la Poliţia municipiului Slatina. Postul destinat ocupării prin reîncadrare ca poliţist este tot de ajutor şef de post şi este vacant la Postul de Poliţie Leleasca.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…