Treceți la conținutul principal

Proba scrisă a concursului organizat de IPJ, susţinută la Şcoala de Poliţie Slatina

Proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă, sau reîncadrare ca polițist va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, în Olt această probă urmând a se desfăşura la Şcoala de Poliţie Slatina. 

145 de candidați din totalul de 365 înscrişi au rămas, după proba sportivă, să concureze pe cele 24 de locuri de agenți de poliție scoase la concurs de Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Proba scrisă va fi susținută la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” din municipiul Slatina Din cele 23 de posturi de agenţi de ordine publică scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 21 sunt de ajutor de şef post în mediul rural și două sunt de conductori câini în mediul urban. Cel de-al 24 loc de la nivelul Poliţiei Olt este scos la concurs prin reîncadrare ca poliţist, respectiv un post de ajutor de şef post vacant în mediul rural. În urma susținerii probei scrise de sâmbătă, vor fi declarați „admis” la concurs candidații care au obţinut nota cea mai mare la proba scrisă, în ordine descrescătoare, în limita posturilor scoase la concurs, pe fiecare structură în parte. „Pentru a fi declarat «admis», candidatul trebuie să obțină minimum nota 7.00. Candidații care nu au obținut minimum nota 7.00 vor fi declarați «respins». Pentru a afla ora la care se va desfășura proba scrisă, candidații sunt rugați să consulte pagina de internet a IPJ Olt, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa: https://www.ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs)”, se precizează în comunicatul remis de IPJ. Locurile destinate încadrării directe, din sursă externă, sunt vacante la posturile de poliţie Bobiceşti, Oboga, Voineasa, Giuvărăşti, Ianca, Izbiceni (n.red. – două), Tia Mare, Izvoarele, Mărunţei, Scărişoara, Stoeneşti, Grădinari, Văleni, Crâmpoia, Poboru, Brastavăţu, Grădinile, Vădăstriţa, Vitomireşti, Icoana şi Poliţia municipiului Slatina (n.red. – cele două posturi de conductori de câini agent IV. Postul destinat ocupării prin reîncadrare ca poliţist este vacant la Postul de Poliţie Leleasca.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…

Premiul I pentru copiii din Brâncoveni la Festivalul Internaţional „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei

Ansamblul Folcloric „Muguraşii Brâncovenilor” din comuna Brâncoveni a participat în perioada 7 – 9 mai 2017 la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. Şi de această dată, copii din ansamblu au reprezentat cu mândrie judeţul Olt şi au reuşit să se întoarcă acasă cu patru premii.
Concurenţa la această ediţie a festivalului a fost una acerbă, participând ansambluri din judeţele Maramureş, Olt, Bihor, Alba, Cluj, Brăila, Sălaj, Satu Mare, Botoşani, Prahova şi Bistriţa Năsăud, iar din străinătate au fost prezente formaţii din Serbia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Însă, Ansamblul „Muguraşii Brâncovenilor” din Brâncoveni a reuşit şi de această dată să impresioneze juriul şi a obţinut premiul I la secţiunea ansambluri folclorice. De asemenea, la secţiunea solişti vocali ansamblul a avut două reprezentante, Nicoleta Iordache reuşind să câştige premiul II, iar Luiza Elena Caluschi menţiune. Pe lângă spectacolul…