Treceți la conținutul principal

Începe proba sportivă a concursului organizat de IPJ Olt

Lista finală cu candidații care îndeplinesc toate condițiile pentru a susține proba de evaluare a performanţei fizice la concursul organizat de Poliţia Olt, pentru ocuparea celor 24 posturi vacante de agenţi de poliţie a fost afişată în week-end pe site-ul instituţiei. Cei 163 de candidaţi rămaşi în concurs dau proba sportivă luni şi marţi la sediul Şcolii de Poliţie Slatina. 

Conform planificării, atât pe 7 noiembrie, cât şi pe 8 noiembrie, candidaţii susţin proba de evaluare a performanţei fizice în câte două serii, una de la ora 08:00, iar cealaltă de la ora 13:00. Din totalul celor 163 de candidaţi rămaşi în concurs, 93 sunt planificaţi a da proba sportivă în prima zi, restul de 70 fiind planificaţi pentru ziua a doua. Candidații trebuie să se prezinte la sediul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” de pe strada Cazărmii, nr. 40, din municipiul Slatina, judeţul Olt, la ora, data și locul stabilite echipați în ţinută sportivă adecvată anotimpului şi probelor, și să rețină informațiile cuprinse în planificare, menționate în dreptul fiecăruia, având ca scop organizarea eficientă a probei de concurs. „Accesul candidaților la locația unde se susține evaluarea performanței fizice, conform planificării, se realizează prin prezentarea de către aceștia a unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport, în lipsa unui astfel de document, candidaților nu li se va permite accesul în incinta instituției de învățământ. Totodată, reamintim candidaților faptul că, în anunțurile inițiale de concurs, se regăsesc precizări metodice privind regulile de organizare şi desfăşurare a activităţilor de evaluare a performanţei fizice, instruirea candidaților referitoare la probe, modalitatea de notare și baremele la acestea, pe care candidații sunt rugați să le citească pentru a lua la cunoștință despre modul în care urmează să se susțină acestea”, se precizează într-un anunţ postat pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Candidații care nu se prezintă pentru susținerea probei sportive vor fi declarați „neprezentat” și vor fi eliminați din concurs. Proba scrisă a concursului este programată a avea loc pe data de 19 noiembrie 2016. Din cele 24 de posturi de agenţi scoase la concurs, 23 sunt destinate încadrării directe din sursă externă. 21 dintre acestea sunt de ajutor şef de post şi sunt vacante la posturile de poliţie Bobiceşti, Oboga, Voineasa, Giuvărăşti, Ianca, Izbiceni (2), Tia Mare, Izvoarele, Mărunţei, Scărişoara, Stoeneşti, Grădinari, Văleni, Crâmpoia, Poboru, Brastavăţu, Grădinile, Vădăstriţa, Vitomireşti şi Icoana, iar celelalte două sunt de conductori de câini (agent IV) şi sunt vacante la Poliţia municipiului Slatina. Un singur post este destinat ocupării prin reîncadrare ca poliţist şi este vacant la Postul de Poliţie Leleasca, aici căutându-se tot un ajutor şef de post. Din totalul celor 163 de candidaţi aşteptaţi să susţină evaluarea performanţei fizice, 162 se „bat” pentru unul dintre cele 23 de posturi de agenţi destinate încadrării directe din sursă externă şi doar unul pentru postul destinat reîncadrării ca poliţist.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…

Premiul I pentru copiii din Brâncoveni la Festivalul Internaţional „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei

Ansamblul Folcloric „Muguraşii Brâncovenilor” din comuna Brâncoveni a participat în perioada 7 – 9 mai 2017 la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. Şi de această dată, copii din ansamblu au reprezentat cu mândrie judeţul Olt şi au reuşit să se întoarcă acasă cu patru premii.
Concurenţa la această ediţie a festivalului a fost una acerbă, participând ansambluri din judeţele Maramureş, Olt, Bihor, Alba, Cluj, Brăila, Sălaj, Satu Mare, Botoşani, Prahova şi Bistriţa Năsăud, iar din străinătate au fost prezente formaţii din Serbia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Însă, Ansamblul „Muguraşii Brâncovenilor” din Brâncoveni a reuşit şi de această dată să impresioneze juriul şi a obţinut premiul I la secţiunea ansambluri folclorice. De asemenea, la secţiunea solişti vocali ansamblul a avut două reprezentante, Nicoleta Iordache reuşind să câştige premiul II, iar Luiza Elena Caluschi menţiune. Pe lângă spectacolul…