Treceți la conținutul principal

Zeci de dosare invalidate la concursul organizat de IPJ Olt

După etapa evaluării medicale din cadrul concursului organizat de Inspectoratul de Poliţie Județean Olt, pentru ocuparea celor 24 de posturi vacante de agenţi de poliţie, din care 23 sunt prin încadrare directă din sursă externă, iar unul prin reîncadrare ca poliţist, doar 163 de candidaţi au rămas pentru a susţine proba sportivă. 

La începutul săptămânii au fost afişate rezultatele privind validarea sau invalidarea candidaturilor, iar din totalul celor 227 de candidaţi rămaşi după testarea psihologică doar 163 de dosare de recrutare au fost validate, diferenţa de 64 fiind invalidate din cauza lipsei fişei medicale. Dintre cei 200 de candidaţi pentru posturile de ajutor şef de post, doar 143 au mers mai departe în concurs, dosarele a 57 dintre ei fiind invalidate, iar dintre cele 26 de dosare ale concurenţilor pentru posturile de conductori de câini 19 au fost validate şi şapte invalidate. Dosarul singurului candidat pentru ocuparea postului scos la concurs prin reîncadrare ca poliţist a fost validat. „Candidații ale căror dosare de recrutare au fost validate îndeplinesc toate condițiile pentru a susține proba de evaluare a performanţei fizice. Programarea la proba de evaluare a performanței fizice va fi comunicată, în timp util, candidaților”, se precizează pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Proba sportivă a concursului se va desfăşura în perioada 7 – 11 noiembrie, iar proba scrisă va avea loc pe 19 noiembrie 2016. 21 dintre cele 23 de posturi de agenţi de poliţie destinate încadrării directe din sursă externă sunt de ajutor şef de post şi sunt vacante la posturile de poliţie Bobiceşti, Oboga, Voineasa, Giuvărăşti, Ianca, Izbiceni – două, Tia Mare, Izvoarele, Mărunţei, Scărişoara, Stoeneşti, Grădinari, Văleni, Crâmpoia, Poboru, Brastavăţu, Grădinile, Vădăstriţa, Vitomireşti şi Icoana. Cele două posturi sunt de conductori de câini (agent IV) sunt vacante la Poliţia municipiului Slatina. Postul destinat ocupării prin reîncadrare ca poliţist este tot de ajutor şef de post şi este vacant la Postul de Poliţie Leleasca.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…

Premiul I pentru copiii din Brâncoveni la Festivalul Internaţional „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei

Ansamblul Folcloric „Muguraşii Brâncovenilor” din comuna Brâncoveni a participat în perioada 7 – 9 mai 2017 la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. Şi de această dată, copii din ansamblu au reprezentat cu mândrie judeţul Olt şi au reuşit să se întoarcă acasă cu patru premii.
Concurenţa la această ediţie a festivalului a fost una acerbă, participând ansambluri din judeţele Maramureş, Olt, Bihor, Alba, Cluj, Brăila, Sălaj, Satu Mare, Botoşani, Prahova şi Bistriţa Năsăud, iar din străinătate au fost prezente formaţii din Serbia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Însă, Ansamblul „Muguraşii Brâncovenilor” din Brâncoveni a reuşit şi de această dată să impresioneze juriul şi a obţinut premiul I la secţiunea ansambluri folclorice. De asemenea, la secţiunea solişti vocali ansamblul a avut două reprezentante, Nicoleta Iordache reuşind să câştige premiul II, iar Luiza Elena Caluschi menţiune. Pe lângă spectacolul…