Treceți la conținutul principal

Zeci de dosare invalidate la concursul organizat de IPJ Olt

După etapa evaluării medicale din cadrul concursului organizat de Inspectoratul de Poliţie Județean Olt, pentru ocuparea celor 24 de posturi vacante de agenţi de poliţie, din care 23 sunt prin încadrare directă din sursă externă, iar unul prin reîncadrare ca poliţist, doar 163 de candidaţi au rămas pentru a susţine proba sportivă. 

La începutul săptămânii au fost afişate rezultatele privind validarea sau invalidarea candidaturilor, iar din totalul celor 227 de candidaţi rămaşi după testarea psihologică doar 163 de dosare de recrutare au fost validate, diferenţa de 64 fiind invalidate din cauza lipsei fişei medicale. Dintre cei 200 de candidaţi pentru posturile de ajutor şef de post, doar 143 au mers mai departe în concurs, dosarele a 57 dintre ei fiind invalidate, iar dintre cele 26 de dosare ale concurenţilor pentru posturile de conductori de câini 19 au fost validate şi şapte invalidate. Dosarul singurului candidat pentru ocuparea postului scos la concurs prin reîncadrare ca poliţist a fost validat. „Candidații ale căror dosare de recrutare au fost validate îndeplinesc toate condițiile pentru a susține proba de evaluare a performanţei fizice. Programarea la proba de evaluare a performanței fizice va fi comunicată, în timp util, candidaților”, se precizează pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Proba sportivă a concursului se va desfăşura în perioada 7 – 11 noiembrie, iar proba scrisă va avea loc pe 19 noiembrie 2016. 21 dintre cele 23 de posturi de agenţi de poliţie destinate încadrării directe din sursă externă sunt de ajutor şef de post şi sunt vacante la posturile de poliţie Bobiceşti, Oboga, Voineasa, Giuvărăşti, Ianca, Izbiceni – două, Tia Mare, Izvoarele, Mărunţei, Scărişoara, Stoeneşti, Grădinari, Văleni, Crâmpoia, Poboru, Brastavăţu, Grădinile, Vădăstriţa, Vitomireşti şi Icoana. Cele două posturi sunt de conductori de câini (agent IV) sunt vacante la Poliţia municipiului Slatina. Postul destinat ocupării prin reîncadrare ca poliţist este tot de ajutor şef de post şi este vacant la Postul de Poliţie Leleasca.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…