Treceți la conținutul principal

Arestaţi pentru tâlhărie

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din municipiul Caracal şi cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au efectuat vineri zece percheziţii în comunele Traian şi Rotunda.

Descinderile oamenilor legii au avut loc în baza unor mandate emise de Judecătoria Caracal, percheziţionate fiind domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni contra patrimoniului. În urma percheziţiilor, trei tineri, cu vârste curpinse între 18 și 22 ani, din comuna Traian, au fost conduși la sediul Poliției municipiului Caracal, pentru audieri. „Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 16 spre 17.11.2016, prin efracție, ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat, de 85 ani, din comuna Traian şi, prin violenţă, l-au deposedat de suma de 800 lei”, a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt. Ionuţ Jianu, Cristian Nicolae Crăciun şi Nicolae Pană au fost reţinuţi, iar vineri au fost prezentați de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal în faţa magistraţilor Judecătoriei Caracal, cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Pe numele lor au fost emise mandate de arestare pentru 30 de zile, începând cu data de 18 noiembrie până în data de 17 decembrie 2016, inclusiv, decizia instanţei de judecată fiind deja contestată de cei trei tineri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…