Treceți la conținutul principal

11 ani şi jumătate de la dispariţia slătinencei Daniela Fană

22 noiembrie 2016 este data la care se împlinesc 11 ani şi jumătate de când slătineanca Daniela Fană nu este de găsit. Femeia a dispărut fără urmă pe 22 mai 2005, chiar cu patru zile înainte de a împlini vârsta de 37 de ani, de la domiciliul în care locuia împreună cu soţul ei Cristi şi fiica lor Ioana Maria. 

De când a dispărut este căutată în continuu de rudele sale, însă cea care o caută cu disperare de 11 ani şi jumătate este Marioara Chiş, mama slătinencei. Încă de când Daniela Fană a dispărut, femeia a avut bănuieli că cel care ar avea o legătură cu dispariţia fiicei sale este chiar Cristi, fostul ei soţ, deoarece între timp au divorţat, procesul judecându-se în lipsă. „Nu ştiu ce să mai fac ca să o găsesc. O caut de 11 ani şi jumătate şi nu mai ştiu nimic de fiica mea. Cred şi acum ceea ce am crezut în toţi aceşti ani, că fata mea a fost omorâtă, iar pe Cristi, fostul meu ginere, nu pot să-l cred nevinovat. La scurt timp după dispariţia Danielei, am fost în biroul unor poliţişti împreună cu el şi l-am întrebat unde este fata mea, iar acesta a lăsat capul în jos. Înseamnă că ştie ceva”, a declarat, cu lacrimi în ochi, femeia. Marioara Chiş spune că nici nepoata ei, fiica Danielei Fană, nu o mai salută: „Ioana Maria are acum 13 ani şi jumătate. Trece pe lângă mine şi nu mă salută. Anul trecut, mi-a arătat-o cineva şi am strigat la ea, dar nu mi-a răspuns. Nu învinovăţesc copilul, este învăţată de tatăl ei să nu mă bage în seamă”. Poliţiştii olteni au în continuare dosarul în lucru şi fac cercetări în acest caz, însă dispariţia femeii rămâne învăluită în mister. „Nu mai am nicio noutate de la Poliţie despre dispariţia fetei, la o ultimă plângere pe care le-am făcut-o, am primit acasă de la ei doar confirmarea de primire”, a adăugat femeia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…