Treceți la conținutul principal

Poliţia Olt face noi angajări

După încadrările directe şi reîncadrările din primăvara acestui an, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt se fac noi angajări. De această dată, inspectorul scoate la concurs 24 de posturi de agenţi.

Începând de luni, 3 octombrie, se dă startul înscrierilor pentru posturile vacante de agenți prin încadrare din sursă externă, şi nu numai. „La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost scoase la concurs 23 posturi vacante de agenţi prin încadrare din sursă externă şi un post de agent prin reîncadrare. Perioada pentru depunerea cererii este 3 – 7 octombrie 2016, înscrierile candidaților realizându-se pe structură, respectiv pe 21 posturi de ordine publică din mediul rural și pe două posturi de conductori câini din mediul urban. Înscrierea candidaților la concursul de reîncadrare se va realiza pe post, în mediul rural”, a precizat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului. 21 dintre posturile de agenţi de poliţie destinate personalului recrutat prin încadrare din sursă externă sunt de ajutor şef de post şi sunt vacante la posturile de poliţie Bobicești, Oboga, Voineasa – Secția 1 Poliție Rurală Bobicești, Giuvărăşti, Ianca, Izbiceni (2), Tia Mare – Secţia 3 Poliţie Rurală Corabia, Izvoarele, Mărunţei – Secţia 4 Poliţie Rurală Coteana, Scărişoara, Stoeneşti – Secţia 5 Poliţie Rurală Deveselu, Grădinari – Secţia 6 Poliţie Rurală Găneasa, Văleni – Secţia 7 Poliţie Rurală Dăneasa, Crâmpoia – Secţia 8 Poliţie Rurală Perieţi, Poboru – Secţia 9 Poliţie Rurală Scorniceşti, Brastavăţu, Grădinile, Vădăstriţa – Secţia 10 Poliţie Rurală Vişina, Vitomireşti – Secţia 11 Poliţie Rurală Verguleasa şi Icoana – Secţia 12 Poliţie Rurală Potcoava. Cele două posturi, respectiv de agent IV şi conducători de câini, sunt în mediul urban şi sunt vacante la Poliţia municipiului Slatina. Postul de agent de poliţie prin reîncadrare ca poliţist a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu este de ajutor şef de post şi este scos la concurs pentru Postul de Poliţie Leleasca – Secția 9 Poliție Rurală Scornicești. Pentru mai multe detalii, cei care vor să se înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele 24 de posturi de acenţi vacante în cadrul Poliţiei Olt pot accesa pagina de internet a instituţiei, respectiv https://ot.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…