Treceți la conținutul principal

Poliţia Olt face noi angajări

După încadrările directe şi reîncadrările din primăvara acestui an, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt se fac noi angajări. De această dată, inspectorul scoate la concurs 24 de posturi de agenţi.

Începând de luni, 3 octombrie, se dă startul înscrierilor pentru posturile vacante de agenți prin încadrare din sursă externă, şi nu numai. „La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost scoase la concurs 23 posturi vacante de agenţi prin încadrare din sursă externă şi un post de agent prin reîncadrare. Perioada pentru depunerea cererii este 3 – 7 octombrie 2016, înscrierile candidaților realizându-se pe structură, respectiv pe 21 posturi de ordine publică din mediul rural și pe două posturi de conductori câini din mediul urban. Înscrierea candidaților la concursul de reîncadrare se va realiza pe post, în mediul rural”, a precizat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului. 21 dintre posturile de agenţi de poliţie destinate personalului recrutat prin încadrare din sursă externă sunt de ajutor şef de post şi sunt vacante la posturile de poliţie Bobicești, Oboga, Voineasa – Secția 1 Poliție Rurală Bobicești, Giuvărăşti, Ianca, Izbiceni (2), Tia Mare – Secţia 3 Poliţie Rurală Corabia, Izvoarele, Mărunţei – Secţia 4 Poliţie Rurală Coteana, Scărişoara, Stoeneşti – Secţia 5 Poliţie Rurală Deveselu, Grădinari – Secţia 6 Poliţie Rurală Găneasa, Văleni – Secţia 7 Poliţie Rurală Dăneasa, Crâmpoia – Secţia 8 Poliţie Rurală Perieţi, Poboru – Secţia 9 Poliţie Rurală Scorniceşti, Brastavăţu, Grădinile, Vădăstriţa – Secţia 10 Poliţie Rurală Vişina, Vitomireşti – Secţia 11 Poliţie Rurală Verguleasa şi Icoana – Secţia 12 Poliţie Rurală Potcoava. Cele două posturi, respectiv de agent IV şi conducători de câini, sunt în mediul urban şi sunt vacante la Poliţia municipiului Slatina. Postul de agent de poliţie prin reîncadrare ca poliţist a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu este de ajutor şef de post şi este scos la concurs pentru Postul de Poliţie Leleasca – Secția 9 Poliție Rurală Scornicești. Pentru mai multe detalii, cei care vor să se înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele 24 de posturi de acenţi vacante în cadrul Poliţiei Olt pot accesa pagina de internet a instituţiei, respectiv https://ot.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adolescent mort în accident la Dobrosloveni. Alţi doi tineri au fost grav răniţi

Un tânăr de 18 ani, din comuna Osica de Jos, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost grav răniţi şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, în comuna Dobrosloveni.
Tânărul care a decedat era pasager într-un autoturism Renault Megane la volanul căruia se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, tot din comuna Osica de Jos. Potrivit poliţiştilor, şoferul de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje cu cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal cu o autospecială de stingere incendii, dotată cu accesorii de descarcerare s-au deplasat şi ei în zona producerii accidentului, însă nu au intervenit, niciunul dintre…

Grefierii Judecătoriei Slatina şi-au întrerupt activitatea

După ce judecătorii de la Tribunalul Olt şi Judecătoria Slatina s-au alăturat colegilor din ţară şi au protestat pentru remedierea problemelor existente în sistemul judiciar, de luni şi grefierii şi personalul conex din cadrul Judecătoriei Slatina îşi întrerup activitatea zilnic, timp de două ore. 
Săptămâna trecută, magistraţii celor două instanţe de judecată oltene au intrat în sălile de judecată purtând banderole albe la mâna stângă. Motivul pentru care au recurs la această formă de protest este cel referitor la implementarea, de către mai marii Justiţiei, unui set de măsuri care să conducă la o „justiţie eficientă, modernă şi de calitate”. Pentru că problemele existente nu au fost deocamdată remediate, la Judecătoria Slatina, de luni, sunt judecate numai cauzele urgente. Între timp, grefierii şi personalul conex din cadrul aceleiaşi instanţe de judecată au recurs şi ei la o formă de protest. Astfel, de luni, 19 septembrie, vor întrerupe activitatea în cadrul Judecătoriei Slatina, …

Accident de muncă mortal la Alro Slatina

Un bărbat de 51 de ani, originar din satul Sineşti, oraşul Potcoava, căsătorit şi tată a cinci copii, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident de muncă petrecut la uzina de aluminiu Alro din municipiul Slatina.
Tragedia a avut loc în jurul orei 01:45, în timp ce bărbatul, angajat ca maşinist ambalator la silozurile de alumină la Alro, încerca să remedieze o defecţiune apărută la un vagon cisternă cu alumină calcinată pe care îl descărca. Ion Răcău a fost aruncat la pământ de suflul rezultat în urma desprinderii unui capac al vagonului şi, potrivit unor informaţii, a murit pe loc, având capul zdrobit. „Am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care avea craniul strivit. Cadrele medicale nu au mai efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia”, a precizat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. O echipă operativă din c…